TERRISSAL S.L.S.: Decoració

Què som??


"Aprenem treballant".

Terrissal, S.L.S. és una empresa simulada que va iniciar la seva activitat el juliol de l'any 2006 amb la finalitat de capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses. Aquesta empresa es dedica a la comercialització de la terrissa única de El Vendrell.

La Central de Simulació, gestionada per la Fundació Inform, constitueix la realitat econòmica que envolta l'empresa i reprodueix tota aquells organismes necessaris pel funcionament habitual com empresa.

16 diciembre 2010

Decoració

Ref. D-1001

És una peça elaborada artesanalment, que utilitza com a matèria primera la terrissa de diverses tonalitats. S'hi barreja una línia de disseny moderna i també un cert aire rústic.

Pes: 2 kg.
Mida: 30x10 cm.

  • Marc de fotos
Ref. D-2001És un marc de terrissa pintat. És una peça única i molt original, ideal per regalar en qualsevol ocasió.

Pes: 0,3 kg.
Mida: 15x15 cm.

  • Candeler

Ref. D-3001Aquesta peça combina diversos materials, la ceràmica i el ferro. La forma que presenta recorda els tradicional candelers de 3 braços.

Pes: 0,06 kg.
Mida: 30x20 cm.


  • Pot per llapis
Ref. D-4001

És un producte de disseny únic, molt útil a l'oficina o la llar. Es pot utilitzar com a petjapapers i també com a recipient per als llapis.

Pes: 1 kg.
Mida: 70x30 cm.

  • Llum
Ref. D-5001

És un producte amb un disseny exclusiu; una peça única i original per a la llar o l'oficina, ideal per la decoració de qualsevol espai, gràcies a les formes i a la tènue llum que projecta.

Pes: 1 kg.
Mida: 70x30 cm.


No hay comentarios: