TERRISSAL S.L.S.: Cuina

Què som??


"Aprenem treballant".

Terrissal, S.L.S. és una empresa simulada que va iniciar la seva activitat el juliol de l'any 2006 amb la finalitat de capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses. Aquesta empresa es dedica a la comercialització de la terrissa única de El Vendrell.

La Central de Simulació, gestionada per la Fundació Inform, constitueix la realitat econòmica que envolta l'empresa i reprodueix tota aquells organismes necessaris pel funcionament habitual com empresa.

16 diciembre 2010

Cuina

  • Plats
Ref. C-1001

En aquest cas, els plats presenten una decoració amb motius florals i tons blaus, idelas per la llar moderna i la cuina de disseny

Pes: 3 kg./pack
Mida: 30x30 cm.

  • Setrilleres
Ref. C-2001

És un producte d'elaboració artesanal, que recorda, per les seves formes, l'estil de Gaudí. Les setrilleres estan pintades de color blanc amb sanefes.

Pes: 0,45 kg.
Mida: 40x30 cm.

  • Safates
Ref. C-3001

Creiem que les safates són una de les millors mostres del que representa l'elaboració artesanal, per les tonalitats marronoses de la terrissa. El lot està compost per tres safates de diverses mides i formes.
Pes: 2 kg./pack
Mida: 50x20 cm.


No hay comentarios: