TERRISSAL S.L.S.: Productes exclusius

Què som??


"Aprenem treballant".

Terrissal, S.L.S. és una empresa simulada que va iniciar la seva activitat el juliol de l'any 2006 amb la finalitat de capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses. Aquesta empresa es dedica a la comercialització de la terrissa única de El Vendrell.

La Central de Simulació, gestionada per la Fundació Inform, constitueix la realitat econòmica que envolta l'empresa i reprodueix tota aquells organismes necessaris pel funcionament habitual com empresa.

16 diciembre 2010

Productes exclusius

Els productes que presentem a continuació són únics, ja que la línia de producció és molt costosa. Per tant, només se n'ofereixen en promocions determinades o per encàrrecs.

  • Gerro
Ref. E-1001


És una peça de producció única. Aquest gerro té una forma ovalada i està decorat amb peixos que es submergeixen en les tonalitats blaves.

Pes: 3 kg.
Mida: 10x30 cm.



  • Dona  
Ref. E-2001








Preciosa escultura molt elaborada ideal, per amants de la decoració.

Pes: 2 kg.
Mida: 40x20 cm.




  • Candeler

Ref. E-3001
És un producte decoratiu exclusiu, una peça única de col·lecció. Presenta un disseny ferm i atrevit, amb uns colors, un dibuix i unes tonalitats que li donen un aire alegre.

Pes: 1 kg.
Mida: 20x10 cm.

  • Pots de disseny
Ref. E-4001
És un producte de disseny únic i molt funcional. Presenta un disseny innovador elaborat a partir de la barreja de diversos materials: la terrissa, el ferro, pintura ... És un recipient únic en disseny i producció.
Pes: 1 kg.
Mida: 25x12 cm.

No hay comentarios: