TERRISSAL S.L.S.: Nous productes

Què som??


"Aprenem treballant".

Terrissal, S.L.S. és una empresa simulada que va iniciar la seva activitat el juliol de l'any 2006 amb la finalitat de capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses. Aquesta empresa es dedica a la comercialització de la terrissa única de El Vendrell.

La Central de Simulació, gestionada per la Fundació Inform, constitueix la realitat econòmica que envolta l'empresa i reprodueix tota aquells organismes necessaris pel funcionament habitual com empresa.

16 diciembre 2010

Nous productes

  • Pot de cuina
Ref. C-4001


Producte d'artesania que utilitza com a matèria primera la terrissa. La seva forma i colors recorda els pots de cuina tradicionals.

Pes: 1,50 kg.
Mida: 30x30 cm.

  • Pessebre
Ref. E-5001
Aquestes peces artesanas són un producte essencial per a regalar als seus clients en dates assenyalades. Són peces exclusives amb un toc distintiu i innovador que proporcionarà confort i harmonia a la seva oficina o la seva llar.  
Pes: 0,90 kg.
Mida: 20x30 cm.        
     
   
  • Joc d'escacs
Ref. D-6001
Aquest joc d'escacs de disseny exclusiu, combina el tradicional amb el modern. És fruit de l'elegància que carateritza els productes de la marca de la nostra empresa.
Pes: 0,75 kg.
Mida: 30x30 cm.    
 
     
  • Rellotge de pared
Ref. D-7001
És un rellotge de terrissa d'elaboració artesanal. Presenta un disseny rústic amb tonalitats blavoses, ideal per decorar la seva oficina o llar.
Pes: 0,75 kg.
Mida: 30x30 cm.

No hay comentarios: